Dankzij jou een wens

Je gegevens

Overige gegevens

RTL Boulevard helpt Make-A-Wish wensen te vervullen

Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Dat kan alleen met jouw bijdrage. Daarom gaat RTL Boulevard Make-A-Wish Nederland helpen.

Van 4 tot en met 8 december roepen we samen op om te doneren om 300 wensvervullingen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte mogelijk te maken. Help mee en doneer nu!

Geef positieve emoties

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat er een veelvoud aan positieve emoties nodig is om de negatieve te overschrijven.

Wij hebben de missie deze kinderen deze keten aan positieve emoties te geven door ze duurzaam te laten leven in de wereld van hun liefste wens. Een Wish Journey waarin ze fantaseren, zich verheugen, genieten, beleven.

Veerkracht

Met jouw bijdrage geef jij onze wenskinderen de zo broodnodige veerkracht en magie. Samen met RTL Boulevard roepen wij van 4 tot en met 8 december op tot donaties voor 300 wensvervullingen. Help jij mee? De teller staat nu op...

Make-A-Wish Nederland is elke werkdag in de uitzendingen van RTL Boulevard te zien in de week van 4 t/m 8 december bij RTL4 vanaf 18:35 uur.

Download de actievoorwaarden.

Help mee en doneer nu!