Zonder jou geen wens

Je gegevens

Overige gegevens

Doneer en laat wensen uitkomen

Het persoonlijke verhaal van vader Azedine en de allerliefste wens van zoon Mohamed.

Mohamed heeft neuroblastoom kinderkanker. Toen Mohamed klaagde over buikpijn, voelden zijn ouders dat zijn buik wat hard was. Nadat ze via de huisarts waren doorverwezen naar de spoedeisende hulp, hoorden ze al snel het slechte nieuws: een kwaadaardige tumor. Jaarlijks krijgen 25 tot 30 jonge kinderen in Nederland de diagnose neuroblastoom. De meeste kinderen zijn jonger dan 6 jaar.

Make-A-Wish vervulde de allerliefste wens van Mohamed: politieagent. Bekijk in onderstaande video het persoonlijke verhaal van vader Azedine en zoon Mohamed.

Het persoonlijke verhaal van moeder Cindy en de allerliefste wens van dochter Keyorah.

Keyorah heeft sikkelcelziekte. Moeder Cindy kreeg het slechte nieuws kort na de bevalling te horen. Sikkelcelziekte is een erfelijke aandoening van bloedarmoede. Herhaaldelijke pijnaanvallen, met name in de botten, maken het dagelijks leven heel zwaar. Nederland telt ongeveer 2000 patiënten. De ziekte komt het meest voor onder mensen met voorouders in landen rond de evenaar, waaronder Afrikaanse landen en India.

Make-A-Wish vervulde de allerliefste wens van Keyorah: de Sweet 16 Party. Bekijk in onderstaande video het persoonlijke verhaal van moeder Cindy en dochter Keyorah.

Help nu mee om méér kinderwensen te vervullen!

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Wat volgt zijn maanden of jaren die volledig in het teken staan van ziekenhuizen, behandelingen en niet weten wat de toekomst brengt.

Make-A-Wish wil de allerliefste wens vervullen van al deze kinderen. Zonder jou geen wens. Doneer daarom nú. Help mee om de wensen te vervullen van veel meer levensbedreigend zieke kinderen!

Bovenaan deze pagina kan je de hoogte van je donatie aangeven. Hartelijk dank !

Vragen? Neem contact op.