Zonder jou geen wens

Je gegevens

Overige gegevens

Doneer en laat wensen uitkomen

PSV, GoodHabitz en Make-A-Wish Nederland hebben er met elkaar voor gezorgd dat de liefste wens van Sander (13, leukemie) in vervulling gaat. Hij heeft spelers van PSV ontmoet en mag tijdens de wedstrijd in de GoodHabitz Skybox zitten. Helaas zijn er nog veel meer kinderen zoals Sander die in aanmerking komen voor een wensvervulling bij Make-A-Wish.

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Wat volgt zijn maanden of jaren die volledig in het teken staan van ziekenhuizen, behandelingen en niet weten wat de toekomst brengt.

Make-A-Wish wil de liefste wens vervullen van al deze kinderen. Zonder jou geen wens. Doneer daarom nú. Help mee om de wensen te vervullen van veel meer kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Bovenaan deze pagina kan je de hoogte van je donatie aangeven. Hartelijk dank!

Vragen? Neem contact op.

Shirtjesveiling

Op zaterdag 27 januari spelen de spelers van PSV met het logo van Make-A-Wish op hun shirt. Wil jij zo’n uniek shirtje in je bezit krijgen? De shirtjes worden vanaf zaterdag 27 januari 19:00 geveild via deze website. De netto-opbrengsten van de veiling zijn bestemd voor Make-A-Wish Nederland.

shirtmaw

Bekijk hier Sanders wensvervulling: